[email protected] +90 (212) 655 65 57

Lithosan Ambalaj ülkemizin çok titiz çalışan firmalarından birisidir. Freedom ERP kullanmakta olan Lithosan aynı zamanda Pfizer firmasının tedarikçilerinden birisi. Pfizer firmasının tedarikçi portalı uygulamasına paralel olarak geliştirilen uygulama ile bu iki firmanın yazılımları konuşmaya başladı.

Hazırlanan uygulama Freedom ERP içinde çalışan bir modül olarak tasarlandı. Modül Pfizer firmasının Lithosan için yayınladığı dosyaları alıp kendi içinde bir MRP hesaplaması gerçekleştiriyor. Daha sonra da bu hesaplamanın sonuçlarını hem ERP yazılımına hem de Pfizer Tedarikçi Portalına gönderiyor.

Lithosan Basım Yayım Ambalaj Sanayi Hakkında

Yazının bulunuşu ve daha sonra matbaanın ortaya çıkması insanlık tarihinde önemli bir aşamanın başlangıcını sağlamıştır. Bilginin birikimi ve iletilmesi konusundaki önemli işlevi ile uygarlığın gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlarken, teknolojik ve kültürel atılımların da gerçekleşmesinde öncü olmuştur.  Bu önemli rolü üstlenmenin yanısıra başlangıçta el hünerine dayalı üretim metodlarının kullanıldığı bir dal olan matbaacılık, insanlık tarihinin yaşadığı  bu evre içersinde, kendi teknolojik gelişimini de göstererek, büyük ölçekli, bilgi işlem destekli, en son yeniliklerden yaralanan, sosyal ve ekonomik yaşantı içerisinde çok önemli işlevleri yerine getiren bir sanayi dalı haline gelmiştir.

Ekonominin büyümesi, nüfus ve kültürel seviyenin artması matbaacılığın gelişmesi için itici bir güç olmuştur.  Sektörümüzde giderek artan talepler ve oluşan rekabet ortamı, üretimin çeşitlenmesini sağlayarak, kalitenin ve verimliliğin önemini ortaya çıkarmıştır.

Bu doğrultuda matbaalar da en uygun ve gelişmiş teknolojiye sahip makine parkları oluşturmakta  ve hizmet yelpazesini genişleterek komple hizmet sunmaya yönelmektedir.

Bu bilinç ile 1984 yılında kurulan şirketimi, 1700 m2’lik kendi  binasında  4000 ton/yıl kağıt işleme kapasitesine sahip olup, grafik tasarım, film, kalıp, kesim, ofset baskı, dispersiyon lak, katlama ve yapıştırma gibi  matbaacılıkla ilgili tüm prosesleri kendi bünyesinde yapabilen entegre bir kuruluştur.

Ürün ve hizmet kalitesinin ana unsur olduğu bilinciyle, gücün teknolojisi, 60 kişilik kalifiye işçi ve mühendis kadrosu ile özellikle ilaç, gıda, kozmetik ve kırtasiye gibi sektörlere yönelik Türkiye’nin tanınmış yerli ve yabancı firmalarına kutu, broşür, poster, dergi gibi ürünleri ile hizmet sunmaktadır.

 

http://www.temelteknoloji.com.tr/lithosan-ambalaj-pfizer-tedarikci-portali-ile-entegrasyonunu-freedom-erp-yazilimi-ile-gerceklestirdi/

Your Turn To Talk

Leave a reply:

Your email address will not be published.